Reviews

Lees hier de ervaringen en beoordelingen van de gebruikers

Wat andere gebruikers zeggen over de ABCAT® Houtrookfilter

Een houtrookfilter toepassen op een houtkachel is voor vele houtstokers een nieuwe stap in het proces om op een verantwoorde manier hout te stoken. Gelukkig zijn al vele houtstokers u voor gegaan en hebben zij hun ervaring gedeeld met ons.

ABCAT® Houtrookfilter houtkachel verwantwoord stoken

 

Wij zijn van mening dat tevreden kopers, de beste verkopers zijn. Het klinkt wat cliché, maar het is echt zo. We geloven absoluut in het toepassen van het houtrookfilter, maar we houden er niet van om uw met grote woorden en mooie superlatieven te overtuigen. We laten de houtstokers die ervaring hebben met het ABCAT® Houtrookfilter daarom graag het woord doen, dan mag u zelf oordelen.

Werkt goed, meer warmte, minder houtverbruik.

Rated 5 out of 5
9 mei 2022

Het filter werkt goed, mijn houtkachel geeft veel meer warmte en verbruikt minder hout.

Dirk Wellens

Geld waard.

Rated 5 out of 5
10 december 2021

Mijn eerste indruk was zeer slecht. Maar nu ik 2 belangrijke handelingen weet werkt de filter perfect. Gebruik geen blokken van de supermarkt. Misschien is de rook minder schadelijk, maar de filter is na 1 avond vol van de roet. De tweede ontdekking is wat ze ook melden, activeer de filter pas als hij op temperatuur is. Gebruik hier voor een magneet thermometer of dergelijke. Wij vinden het echt een aanrader we stoken nu zonder ons schuldig te voelen.

Dick

Filter bevalt goed en voldoet aan verwachtingen

Rated 5 out of 5
12 oktober 2021

Als fervent houtstoker was ik al jarenlang op zoek naar een filter die ervoor zorgt dat niemand in de buurt in de gaten heeft dat ik hout aan het stoken ben. En met de ABCAT heb ik gevonden wat ik zocht. Het installeren van het filter was even wat werk, maar nu ik hem in gebruik heb genomen kan ik alleen maar positief zijn. Het filter is namelijk makkelijk te bedienen en als ik tijdens het stoken buiten sta, zie ik alleen wat verplaatsing van de lucht en ik ruik niets. Helemaal blij (net als m’n buren) met het filter.

José vd Berg

Deel uw ervaring