Reviews ABCAT® Houtrookfilter

Wat andere gebruikers zeggen over het ABCAT® Houtrookfilter

Een houtrookfilter toepassen op een houtkachel is voor vele houtstokers een nieuwe stap in het proces om op een verantwoorde manier hout te stoken. Gelukkig zijn al vele houtstokers u voor gegaan en hebben zij hun ervaring gedeeld met ons.

Wij zijn van mening dat tevreden kopers, de beste verkopers zijn. Het klinkt wat cliché, maar het is echt zo. We geloven absoluut in het toepassen van het houtrookfilter, maar we houden er niet van om uw met grote woorden en mooie superlatieven te overtuigen. We laten de houtstokers die ervaring hebben met het ABCAT® Houtrookfilter daarom graag het woord doen, dan mag u zelf oordelen.

4.4
Rated 4.4 out of 5
4.4 van 5 sterren (op basis van 14 reviews)
Uitstekend50%
Heel goed36%
Gemiddeld14%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Geld waard.

Rated 5 out of 5
december 10, 2021

Mijn eerste indruk was zeer slecht.
Maar nu ik 2 belangrijke handelingen weet werkt de filter perfect.
Gebruik geen blokken van de supermarkt.
Misschien is de rook minder schadelijk maar de filter is na 1 avond vol van de roet.
De tweede ontdekking is wat ze ook melden, activeer de filter pas als hij op temperatuur is.
Gebruik hier voor een magneet thermometer of dergelijke.
Wij vinden het echt een aanrader we stoken nu zonder ons schuldig te voelen.

Dick

Filter bevalt goed en voldoet aan verwachtingen

Rated 5 out of 5
oktober 26, 2021

Als fervent houtstoker was ik al jarenlang op zoek naar een filter die ervoor zorgt dat niemand in de buurt in de gaten heeft dat ik hout aan het stoken ben. En met de ABCAT heb ik gevonden wat ik zocht. Het installeren van het filter was even wat werk, maar nu ik hem in gebruik heb genomen kan ik alleen maar positief zijn. Het filter is namelijk makkelijk te bedienen en als ik tijdens het stoken buiten sta, zie ik alleen wat verplaatsing van de lucht en ik ruik niets. Helemaal blij (net als m’n buren) met het filter.

José vd Berg

Abcat voldoet aan verwachting

Rated 4 out of 5
maart 20, 2021

Goed: de abcat lijkt goed te werken en neemt geur weg en is simpel te bedienen
Slecht: de kleur van filter. Helaas niet in het zwart/de kleur van mijn kachel te verkrijgen.

Danny Schutte

Goede oplossing, voldoet aan verwachtingen

Rated 5 out of 5
maart 7, 2021

Sinds begin van dit jaar stook ik mijn Harrie Leenders Disk met de Abcat filter. En ik moet zeggen dat de filter aardig aan mijn verwachtingen voldoet. De kachel brandt nog steeds goed en merk geen verschil. Ben buiten wezen kijken en ik zie alleen een verschuiving van lucht.. ruik en zie niets.

Martin van Ginkel

Eenvoudig in gebruik en werkt goed

Rated 5 out of 5
februari 22, 2021

Al een langere tijd probeer ik mijn houtkachel op een goede manier te stoken, want ik wil mijn buren niet tot last zijn (woon in een rijtjeswoning in een woonwijk). Naast dat ik de kachel op een goede manier stook (al zeg ik dat zelf;-)) heb ik besloten om een filter te laten plaatsen. En dat bevalt tot nu toe erg goed. Het filter is eenvoudig in gebruik, de kachel brandt nog steeds mooi en buiten zie of ruik ik amper meer wat. Het is voor mij het geld meer dan waard geweest.

Jan Post