Reviews

Lees hier de ervaringen en beoordelingen van de gebruikers

Wat andere gebruikers zeggen over de ABCAT® Houtrookfilter

Een houtrookfilter toepassen op een houtkachel is voor vele houtstokers een nieuwe stap in het proces om op een verantwoorde manier hout te stoken. Gelukkig zijn al vele houtstokers u voor gegaan en hebben zij hun ervaring gedeeld met ons.

ABCAT® Houtrookfilter houtkachel verwantwoord stoken

 

Wij zijn van mening dat tevreden kopers, de beste verkopers zijn. Het klinkt wat cliché, maar het is echt zo. We geloven absoluut in het toepassen van het houtrookfilter, maar we houden er niet van om uw met grote woorden en mooie superlatieven te overtuigen. We laten de houtstokers die ervaring hebben met het ABCAT® Houtrookfilter daarom graag het woord doen, dan mag u zelf oordelen.

prima investering

Rated 4 out of 5
23 maart 2023

Ik heb nu een jaar een 180mm abcat. Gebruik de houtkachel elke avond en nadat de kachel goed brandt sluit ik de abcat. Grote voordeel, dat zo de abcat de trek in de schoorsteen vermindert en ik de zuurstof toevoer volledig open kan houden. (Voorheen temperde ik de kachel door knijpen zuurstof toevoer). Gevolg is elke keer een vrijwel geheel schoon raam, hooguit aan de beide zijkanten enige aanslag. Maak de abcat globaal 1x per 2 weken schoon.

Sipko Huismans

Werkt goed, meer warmte, minder houtverbruik.

Rated 5 out of 5
9 mei 2022

Het filter werkt goed, mijn houtkachel geeft veel meer warmte en verbruikt minder hout.

Dirk Wellens

Geld waard.

Rated 5 out of 5
10 december 2021

Mijn eerste indruk was zeer slecht. Maar nu ik 2 belangrijke handelingen weet werkt de filter perfect. Gebruik geen blokken van de supermarkt. Misschien is de rook minder schadelijk, maar de filter is na 1 avond vol van de roet. De tweede ontdekking is wat ze ook melden, activeer de filter pas als hij op temperatuur is. Gebruik hier voor een magneet thermometer of dergelijke. Wij vinden het echt een aanrader we stoken nu zonder ons schuldig te voelen.

Dick

Deel uw ervaring