Reviews

Lees hier de ervaringen en beoordelingen van de gebruikers

Wat andere gebruikers zeggen over de ABCAT® Houtrookfilter

Een houtrookfilter toepassen op een houtkachel is voor vele houtstokers een nieuwe stap in het proces om op een verantwoorde manier hout te stoken. Gelukkig zijn al vele houtstokers u voor gegaan en hebben zij hun ervaring gedeeld met ons.

ABCAT® Houtrookfilter houtkachel verwantwoord stoken

 

Wij zijn van mening dat tevreden kopers, de beste verkopers zijn. Het klinkt wat cliché, maar het is echt zo. We geloven absoluut in het toepassen van het houtrookfilter, maar we houden er niet van om uw met grote woorden en mooie superlatieven te overtuigen. We laten de houtstokers die ervaring hebben met het ABCAT® Houtrookfilter daarom graag het woord doen, dan mag u zelf oordelen.

Werkt tot zo ver

Rated 5 out of 5
3 augustus 2023

Afgelopen voorjaar heb ik de abcat aangeschaft en laten installeren. Nog voor de zomer heb ik mijn kachel nog een paar keer flink opgestookt en merkte ik dat het filter zijn werk deed. Er was geen rook (meer) te zien buiten. Alleen weet ik niet of de geur ook weggenomen is, maar ik rook niets in ieder geval. Goede aankoop geweest dus!

Evert-Jan Verdonk

prima investering

Rated 4 out of 5
23 maart 2023

Ik heb nu een jaar een 180mm abcat. Gebruik de houtkachel elke avond en nadat de kachel goed brandt sluit ik de abcat. Grote voordeel, dat zo de abcat de trek in de schoorsteen vermindert en ik de zuurstof toevoer volledig open kan houden. (Voorheen temperde ik de kachel door knijpen zuurstof toevoer). Gevolg is elke keer een vrijwel geheel schoon raam, hooguit aan de beide zijkanten enige aanslag. Maak de abcat globaal 1x per 2 weken schoon.

Sipko Huismans

Goede oplossing voor mijn houtkachel

Rated 5 out of 5
15 februari 2023

Van mijn buren kreeg ik nog wel eens te horen dat ze last hadden van (geur)overlast van kachel. Nadat ik op een stookavond ben geweest bij van Manen in Barneveld ben ik ervan overtuigd geraakt dat een houtrookfilter de oplossing voor mij thuis was. Daarom meteen een filter aangeschaft en laten installeren en er mee gaan stoken. Van mijn buren heb ik niets meer vernomen over de overlast en ik heb het idee dat die gewoon goed zijn werk doet. Heel blij mee!

Henk van Middendorp

Deel uw ervaring