Hoeveel kost een ABCAT® houtrookfilter?

De prijzen van het ABCAT houtrookfilter

Het ABCAT® houtrookfilter is verkrijgbaar in verschillende diameters en lengtes. We zetten de consumentenadviesprijzen voor u op een rij:

 

Welk filter moet ik kiezen?

Welk filter u moet kiezen hangt van meerdere factoren af. Onder andere van de diameter van de pijp en het vermogen van uw kachel. Indien u twijfelt over welk filter geschikt is voor uw situatie, dan adviseren wij u om contact te leggen met ons. Of laat u informeren bij een haardenspeciaalzaak bij u in de buurt.

De verschillende lengtes in beeld:

De prijzen van het filter zijn inclusief BTW. Dit overzicht is beknopt en is puur ter indicatie. De prijzen van andere diameters en lengtes zijn namelijk verkrijgbaar op aanvraag. Het filter is uitsluitend leverbaar in blank RVS. U kunt hem eventueel zelf in de kleur van uw kachel spuiten. Indien u dit niet ziet zitten, dan kunt u altijd aan de verkopend specialist vragen of zij het willen doen voor u.

Materiaalgebruik en garantie

De houder, de modules en het filtermateriaal zijn vervaardigd uit staal en RVS. Het ABCAT houtrookfilter bestaat uit een katalysator voor op de kachel. De katalysator is een zogeheten palladium van edelmetaal. De ABCAT is bestand tegen temperatuur- en andere schokken. Het filter is robuust, duurzaam en recyclebaar. Het filter wordt in Nederland geproduceerd en is patentrechtelijk beschermd. Op de constructie van het filter wordt garantie verleend over een periode van 2 jaar.